Tarieven
Uurtarief
€ 25,00
Vaste prijzen:
Opschonen
€ 50,00
Computer versnellen door overbodige software te verwijderen, tijdelijke bestanden op te ruimen, diskruimte vrij te maken, etc.
Basis installatie Windows
€ 50,00
Bij een basis installatie van Windows wordt de computer voorzien van een ‘vers’ Windows besturingssysteem (inclusief drivers en updates) waarbij alle bestaande (software) problemen in één keer opgelost zijn en de computer weer snel en als nieuw functioneert.
Backup / Restore
€ 49,00
Bij het maken van een backup worden uw gegevens (foto’s, muziek, documenten, e-mail, etc.) veilig opgeslagen. Bij het terugzetten van een backup (ofwel een restore) worden al uw gegevens weer teruggezet op uw computer, usbstick, externe disk of een ander opslagmedium. In combinatie met een "Basis installatie Windows" omvat de Backup/Restore tevens het terugzetten van software indien mogelijk (zoals officepakket, virusscanner, etc.) en het overzetten van e-mail van de 'oude' computer naar de 'vers' ge-installeerde 'nieuwe' computer.
Afleveren bij klant
€ 25,00
Na reparatie / installatie van een computer lever ik de computer vaak persoonlijk bij de klant thuis af. De computer wordt door mij aangesloten en getest. Daarna geef ik uitleg over de eventuele wijzigingen waar rekening mee moet worden gehouden en beantwoord de vragen die de klant op dit moment heeft.
Voorrijkosten:
Delft en omgeving
gratis
(Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw, Ypenburg)
Iets verder weg (tarief per km)
€ 0,50

Bereikbaarheid

Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 19:00 uur:

015-7370030 of  06-20089682

(ingesproken voicemails worden zo snel mogelijk beantwoord)

Of mail naar: info@danocomputerhulp.nl

Of klik hier voor het contactformulier.

Of stuur een appje:

Bezoek aan huisadres Dano Computerhulp voor afgeven of ophalen computer UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Bij onvoorziene omstandigheden, als een probleem bijvoorbeeld niet helemaal naar tevredenheid opgelost kan worden, worden uitsluitend de (eventuele) voorrijkosten en het eerste uur berekend en geldt er:
No cure, No pay !

Betaling: Bij voorkeur Contant of Pinnen.
Direct overmaken via elektronisch bankieren, tikkie of betaalapp is ook mogelijk.

Eerste uur wordt altijd in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Laatste update op